Medlemskab og foreningsår

AFFK’s foreningsår løber fra oktober til oktober. Det betyder, at alle medlemsskaber deaktiveres den 1. oktober. For at kunne logge ind, skal du derfor sørge for at indbetale et medlemskontingent på 150 kr. til foreningens konto i Nykredit (Reg. nr. 5470 – Konto nr. 7042071) og anføre dit fulde navn i forbindelse med betalingen. Når foreningen har modtaget dit kontingent, reaktiveres din profil, så du igen har adgang til hjemmesiden og kan tilmelde dig arrangementer.

Log-in – hvordan gør jeg?

Du skal være logget in, før du kan tilmelde dig arrangementer. Hvis du er medlem, så logger du ind ved at klikke på ikonet med “nøglen” på forsiden. Herefter indtaster du dit brugernavn (e-mail) og dit password (som du har fået tilsendt, da du blev indmeldt).

Jeg har glemt mit password – hvad gør jeg?

Hvis du har glemt dit password, så klikker du på ikonet med “nøglen” på forsiden. Herefter indtaster du din e-mail (både som brugernavn og password). Du vil nu få mulighed for at bede om et nyt password, som sendes til din e-mail. Du kan samtidig hermed ændre dit password til et, som et lettere for dig at huske.

Jeg er ikke medlem – hvad gør jeg?

Du opretter en brugerprofil på vores hjemmeside ved at klikke på ikonet med “manden” på forsiden. Herefter kan du oprette en ny bruger og vælge dit brugernavn og password. Husk at betale medlemskontingent på 150 kr. (se ovenfor).